Danmarksresan

I torsdags var jag då iväg på Danmarksresan med 14 andra mammaor och bebisar. Det var riktigt häftigt när 15 barnvagnar samlades ;) Vi fick en del blickar och leenden hehe...

Åkte med en tidig färja över. På båten käkade vi frukost och hade lite tävlingar och fick en goodiebag som Desirée hade fixat. Det är hon som varit den ansvariga för resan. Skitbra fixat :)

Detta innehöll goodiebagen. Jag har lånat bilden från Desirées blogg.På hennes blogg hittar ni massor med foto på alla som var med. Här är några bilder där jag och Milton är delaktiga!

När vi kommit fram till Danmark delade vi upp oss. Vi i detta gäng gick till en gräsmatta och satte oss på filtar och fikade!


Mille lånade en solhatt av Ludvig eftersom Ludvig ville låna Milles apmössa ;)


Bebisarna bildar en sol.
På båten tillbaka fick vi ett konferansrum vi kunde vara i :P Sen var man barnvakt i omgångar till olika bebisar då mamman ville gå och handla eller köpa glass och så :)


Mille var hur snäll och lugn och glad som helst hela dagen!


Alla bebisar utom en... Svårt att tro att Milton är nästyngst och att flera av de andra är mer än dubbelt så gamla som honom :P
Det var en jättetrevlig dag, men det var skönt att komma hem igen efter 12 timmars utflykt. Ingen chans till vila så det var skönt att mötas upp av Daniel och slippa ta allt ansvar på kvällen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0