Full rulle - 45 timmar kvar

Nu är det 45 timmar till vi lossar från bryggan i Björlanda ;)
Det är full rulle här hemma, idag har vi fått gjort rätt mycket, men vår lägenhet ser ut som Hej kom och hjälp mig!
Vi har börjat i alla ändar kan man säga. Det packas, limmas kapell, städas, plockas fram grejor överallt. Samtidigt som en liten gnälle-Mille kräver nästan konstant uppmräksamhet och magarna ska fyllas på med mat.

Men som sagt så har vi kunnat stryka en del punkter på att-göra-listan. Tyvärr har det tillkommit lika många punkter till :P

Dagens Milton. Gnällig och sur och ibland förtvivlat ledsen. Han har inte varit sig själv på flera dagar. Han har återfått sin vanliga nattsömn och äter bra igen men fortfarande är han ledsen och inte alls tillfreds. Förr har han somnat så fort vi åkt bil, nu gråter han mest. Vet inte vad det är med honom, tur vi ska till BVC imorgon och kan prata med dem.


Jag provade att sätta honom i vår bärsele och det var han mycket nöjd med ett tag, han till och med somnade i den. Det var första gången vi provade den.


Jag fick tillfälle att vika nästan alla hans kläder. Nog visste jag att han hade mycket kläder men inte mycket :P Han kan inte ha med allt det där, så imorgon får jag sortera ut lite.


Här packas det i sovrummet. Och just nu i skrivande stund kom jag på att det fortfarande ser ut så i sovrummet. Det måste fixas för Daniel är på väg att lägga sig, han ska upp kl 5 och åka till jobb. Jag tror också jag lägger mig nu. Är inte riktigt trött egentligen och Mille kommer vilja äta snart, men om det går att få lite sömn så är det bra :)


Vårt mål är att absolut senast komma ifrån Björlanda kl 19.45 på torsdag! Det bästa är om vi kommer ifrån kl 19.00 men vi får nog släppa på vår tidsoptimism ;)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0