Mys på Rörö

Så var ännu några riktigt mysiga seglardagar över för denna gången! Nu har vi gjort två provrundor och har en lista på saker som vi behöver ta ut till båten, saker som vi glömt och saker vi behöver handla. Så nu räknar vi ner till The Big Sailing ;) 11 dygn kvar!

Milton igår när vi satte oss i bilen för att åka ut till båten! Han tog med det viktigaste i hans liv; napp, flarran, ersättningen och solglasögon! Då klarar han sig ;)


Här sitter vi i fredags och grillar ute på Rörö. Vi grillade fläskfilé och gjorde potatisgratäng. Underbart gott!




En superduperglad kille på lördagsmorgonen efter en ganska bra natt.


Lördagens outfit!


Sötingen har börjat suga på tummen :P


Efter en promenad och en glass gick vi till stranden. Julia fick radiostyrda båtar i födelsedagspresent och vi hade med oss en av dem denna helgen. Här står hon och kör båten. Med gips och allt. Jag sa det till Daniel när hon fick gips att det lär nog bara märkas första veckan att hon har det, sen kommer hon leva som vanligt och göra allt hon brukar :P Utom att bada, det går ju inte...


En snigel under kvällspromenaden!


Kvällsmatning med världens finaste pappa och världens mysigaste Milton!!!


Och så världens bästa storasyster!


Mammamys i solnedgången. Mille lever verkligen som en prins på båten. Han har full uppmärksamhet hela tiden då vi är minst två personer med hela tiden. när jag är själv hemma med honom får han ibland ligga i sängen eller soffan vaken och titta medan jag fixar med annat. Men på båten är det alltid en som kan sitta med honom...




Dagens outfit.


Det var regnigt när vi vaknade idag så vi valde att dra oss hemåt redan vid lunchtid.

Julia under sprayhooden. Vi fotade henne där under färd förra sommaren också. HÄR kan ni jämföra hur mycket hon växt under året! :)


Milton sov lugnt hela färden!


Ser ni sälen?


Nu ska det börjas fixas inför vår 4 veckor långa segling som alltså går av stapeln om 11 dygn. Det ska skrivas packlistor och handlelistor och jag måste gå igenom Miltons kläder för att se om vi behöver komplettera med något.
Kors i taket - för Milton har kunnat ha samma pyjamas i 2 nätter, hör och häpna! Senaste tiden har vi fått byta pyjamas varje natt för blöjan har läckt varje natt. Gick upp till nummer 3 i storlek nu och det verkar ha blivit bättre.

Längtar till den 14 juli :)

Kommentarer
Postat av: Desirée Larsen

Vilka fina foton ni tagit. Låter jätteroligt och spännande med er färd om 11 dagar, hoppas ni får det jättebra =)

2011-07-04 @ 00:25:34
URL: http://desiree1988.blogspot.com
Postat av: maria o elliot

Vi har också gått upp till strl 3. Nummer två bajsar han igenom. Nu går det bra! Fina bilder!

2011-07-04 @ 01:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0