yeah!

Det blev en fin kväll och efter att Daniel lämnat Julia ville vi gå en långpromenad så vi packade ner Mille i vagnen och gick och satte oss och åt pizza på en uteservering och sen gick vi hem. Blev en runda på 4 km, jag trodde faktiskt det var längre. Men 4 km är ju bättre än inget, plus att det var mycket mysigt att vara ute och gå alla tre :)

När vi kom hem satte vi oss i soffan och tittade på Metallica på teve en stund.Milton är så rolig för han är så himla med nu. Vi filmade honom innan, jag ska kolla på filmerna imorgon och se om det är något att lägga upp, isåfall ska ni få se.
Han håller upp huvudet rätt så stadigt nu, han skrattar och ler åt oss mycket och han är väldigt med.
När man sätter honom i soffan så tittar han på teven hela tiden, ser skitkul ut! Han ser ut att vara helt inne i programmen...

Och när Metallica spelade så började han slå med sina fingrar (vilket han nästan alltid gör av någon anledning) och det såg så tufft ut för av ren händelse så lyckades han slå i takt till musiken en liten stund... Han är ett geni ;)

Nu är sista flaskan nere och killarna ligger och sover. Nu ska jag sällskapa med dem och hoppas på lite bättre sömn än inatt. Mille sov oroligt men vi hoppas det var en engångsgrej :)

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0