Juliabesök och skogsvägar

Här springer dagarna förbi. Det är bebis, båt och bilresor hit och dit :)

I förrgår åkte vi upp och hälsade på Julia. Hon skulle egentligen varit här några dagar denna veckan men hon orkade inte efter olyckan så vi åkte dit och tog med henne till McDonald's istället. Där satt vi och snackade ganska länge om allt möjligt kul :) Hon är vid gott mod, men det är allt bra svårt att bara använda en arm. Men hon hittade bra lösningar på det också så detta kommer hon fixa galant :)

Innan vi lämnade av henne hemma igen fick vi givetvis skriva på hennes gips :)

Mille sov sig igenom hela mötet ;)
För att slippa tråkig motorväg så brukar vi leta upp småvägar att köra hem på. I förrgår var det inget undantag, men rundan blev lite annorlunda än vi tänkt oss ;)
Vi låg och körde på en ganska liten väg, om man jämför med motorvägen. En väg ute på landet helt enkelt utan mittlinje och sådär. Sen såg vi något som drog våra blickar till sig och plötsligt körde vi fel :P

Rakt in på en grusväg kom vi :P


Men inte vände vi för det, kul att hitta nya vägar.
Och vilken väg sen, vi låg nog och körde 1,5-2 mil på denna grusväg :P Inte en människa eller bil syntes till, bara några hus uppe i skogen. Vårt enda sällskap var massor med djur. Bland annat dessa kalvar...


...och dessa förvånade kor :P


Men det var en otroligt fin kväll så det var verkligen bara mysigt att komma ut och köra den rundan.
Vid midnatt kom vi hem haha... Bättre sent än aldrig!
Det komiska i det hela var att den vägen vi tog var lika lång som om vi tagit motorvägen. Bara det att den tog väsentligt längre tid att köra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0