Middagsfunderingar

Daniel är och jobbar, Milton sover, disken är diskad.

Funderar på att bara slänga mig på soffan med gott samvete. Men en del av mig tycker ändå att jag bör göra någon nytta istället.

Middag ikväll då? Jag funderar på att faktiskt göra något å enkelt som falukorv och makaroner typ. Det är enkelt och gott...

Får se hur vädret är ikväll, kanske blir det en tur ut till båten. Vi vill gärna få den färdig nu så snart som möjligt så att vi kan sticka ut på provrunda på havet :) Vill helst hinna med minst två provrundor med Milton för att se hur han tar det, vad vi behöver med oss och allt sånt. Helst skulle Julia också komma med på en provrunda, men hon kommer inte i helgen och sen kommer hon bara en gång till innan semestern börjar.

Men blir det en fin kväll ikväll kan vi åka ut och städa och fixa i båten så att den är skinande ren :D

Nu märker jag att Mille börjar röra på sig inne i sovrummet så han vaknar nog snart. Han har börjat äta oftare nu, han växer kanske lite extra just nu?! Han kommer bli en michelingubbe om han fortsätter äta så här mycket ;)


Kommentarer
Postat av: Micke Håkansson

Hej, det var jag som skickade seglet till er, hoppas det kunde vara till någon glädje. Jag var nere i hamnen och såg Claramell upptagen och blev lite nyfiken hur det har gått i år och om ni är nöjda med Sunwind.Vi har en likadan och är glada för den, dock har seglingen inte varit så fantastisk i år pga vädret i Blekinge där vi har den.

2011-09-20 @ 22:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0