Finaste älsklingen!

Jag skulle så gärna vilja dela med mig av våra senaste dygn, men jag orkar ännu inte skriva ner allt :) Jag lägger min tid på att umgås med min stora lilla bebis och nu ska jag sortera ut foto på honom för att framkalla!
Därför får ni några fler bilder, men fortfarande inte mycket text...

Idag fick vi bege oss ut och shoppa lite då vi som sagt fick en väldigt stor bebis och därför behövde lite nya större kläder... Har mycket han kan använda men några pjamaser i storlek 62 hade vi inte, och en pjamas ska sitta pösigt tycker vi :)
Vi fick även köpa en mjuk hårborste då lillkillen visst har lite fint hår på huvudet. Och han är även lite rödlätt som jag var när jag var liten :) Jag köpte ett par jeans till mig själv då jag vägrar gå runt i jogging mer, men ännu inte får på mig mina gamla kläder...

Sen hämtade vi ut bärsjalen och åkte direkt upp till en vän till mig som också har en bebis. Hennes man fick demonstrera för oss hur bärsjalen ska sättas på... Stort tack för den hjälpen, ska prova här hemma imorgon :)

Bilder från idag, första när vi hade morgonmys i sängen! Tanken var att han skulle vakna och äta men ni ser ju hur det gick ;)





Bilen är riktigt bedövande... Han sover som en stock! Vår fina lilla älskling!


Nu ska jag gå ut och mysa med mina killar! :) Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Sanne

Ett jättegrattis till Er alla! Så sööööt! Kram, Sanne

2011-05-27 @ 04:01:14
Postat av: Claes

Vilken urmullig sista bild! Han ser ju bara för go ut!

2011-05-27 @ 12:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0