Milton och Ella

(Denna bloggen har verkligen blivit en ren och skär bebisblogg haha! När vi kommer ut ur vår bebisbubbla så blir det mer båt och segling igen ;) Och annat smått och gott!)


Vilken natt vi fick!!!
Gick och la oss 23.30 då Mille fick mat. Sen dröjde det till klockan 5 innan han ville ha nästa flaska. Vid 8 ville han ha ytterligare en och sen gick vi upp vid 11 :)
Kändes som vi matade honom hela tiden eftersom vi bara vakna när han skulle ha mat hehe...
Men det var verkligen en bra natt rent sömnmässigt! Att både jag och Daniel vaknade med feber och huvudvärk är en annan femma.

Vid matningen kl 11. Svårt att hålla all mjölk i munnen ;)


Sen fick han ligga och gosa med elefanten Ella lite. Han höll fast den med armen först och sen fick vi honom att hålla den i snabeln. Han kniper ju åt sina händer så hårt så en liten stund lyckades han hålla fast den!







Daniels tumme och Miltons fot!



I eftermiddags var vi bjudna hem till Daniels föräldrar på grillparty! Det var trevligt och nu har hela Daniels familj träffat Milton! Och jag blir så stolt när Milton skriker i andras famnar men blir jättelugn så fort han får komma till mig igen. Man känner sig så älskad och behövd av den lilla varelsen!

 

Man ser på Daniel på fotot att han inte mår helt hundra. Ganska rosig om kinderna. I bilen på vägen hem mådde han inte alls bra och nu är han helt däckad i feber och magsjuka... Får se hur detta går, och får verkligen hoppas att jag inte åker på något. Har huvudvärk och känner mig dåsig, men magsjuka vill jag inte ha! Milton får inte heller bli sjuk, så liten som han är!

Nu ligger Mille och myser i soffan! Om en timme är det dax för kvällens sista flaska och sen tror jag att vi somnar allihop! Hoppas på en likabra natt till så vi blir friska i huset!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför flaska och inte bröstet?

2011-05-29 @ 22:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0