Packa packa

Jag håller för fullt på att packa. Idag tar jag och mille tåget ner till Skåne för att slappa några dagar. Daniel ska jobba och träna nu onsdag och torsdag, sen kommer han körandes ner på fredag :)
Tanken var att Julia skulle med men häromdagen kom hon på att Skåne krockade med hennes årliga teateruppvisning i skolan, så hon valde att stanna hemma. Hon hade ju övat till den nu och ville inte missa den.

Den stora anledningen att vi ska åka ner är för att det är julbord på Sofiero på lördag som vi ska på. Det är en årlig tradition att mina föräldrar bjuder oss dit :) Trevligt. Första gången Mille ska med också :)

Jag är stressad med ändå inte nu. Jag har lovat att komma bort till Michaela och Vilgot på fika (med massa andra mammor&bebisar) innan tåget går. Just nu känns det väldigt avlägset att jag skulle hinna utan att stressa ihjäl mig, men vi får se. Det får kanske bli en kort runda dit.
Milton vaknade för en stund sen av världens hosta, men jag lät honom ligga kvar i sängen för jag behöver ha båda mina ögon på packningen.

Mycket att tänka på när man har småbarn, plus att vi tänkte packa lite taktiskt inför jul också. Då ska jag åka ner själv till Skåne utan att Daniel kommer efter så jag packar just nu för julen lite också, sånt som Daniel ska köra ner nu i helgen :P Rörigt...

Igår var Michaela, Christoffer och Vilgot här. Kolla in dessa sötkillar :)




Nu sover visst Mille igen :P Jag ska packa klart och äta frukost, sen får jag se vad jag hinner idag. Huvudsaken är att jag kommer med tåget :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0