Ruskväder!

Godmorgon godmorgon!

Vilka fantastiska nätter vi har numera. Och vad fantastiskt dum jag är som säger det högt egentligen :P
Vi lägger in Mille vid 22-23 ungefär, sen vaknar han och äter snabbt vid 3-tiden, nästa gång han vaknar är vid 7. Då tycker jag fortfarande att det är natt men det räknas tydligen inte så ;) Men iallafall äter han snabbt då och sen somnar han om.

Jag däremot kan inte alltid somna om då, så jag ligger och vänder mig tyst och stelt i sängen för att inte störa Mille, vilket slutar med att jag hellre går upp. Men det är ganska skönt att få gå upp själv och bara njuta av tystnaden en liten stund :)

Igår var vi på babymassagen. Milton var föga intresserad kan jag säga. Han låg bara och rullade runt och tittade på allt annat... Så det blev en liten halvhjärtad massage för honom. Bättre lycka nästa gång :)
Efteråt var jag på Öppna Förkskolan och gjorde gipsavtryck på hans fot och hand. Blev jättegulligt! Kan visa foto sen.

Kvällen igår avslutades med jättetrevligt besök hos grannen. Jag skulle bara gå ner och meddela att Daniel var sen från jobbet (han skulle åka till innebandyträningen med grannen nämligen) och så bjöd dem in mig. Efter en stund stack papporna till träningen och vi var kvar hemma med deras söner på 3 och 5 år och så Mille förstås.
Satt och pratade om allt mellan himmel och jord och plötsligt kom papporna hem från träningen. Flera timmar hade gått då... Trevligt och skönt att slippa sitta hemma ensam :)

Idag är det ruskväder ute så jag och mille håller oss på hemmaplan. Det får bli soffmys med lek under hans vakna tid och lite sy, lite städa och lite laga mat under hans sovtider :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken öppna förskola gick ni till?

Jag känner bara till den som är i Lundby och den är ju stängt för tillfället. Vill verkligen också komma iväg på sånt =)

2011-10-06 @ 12:08:16
URL: http://mittlillahjarta.bblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0