Kalas och fest

Vi har haft en fantastisk dag!
Först var det kalas för 1-åringarna i föräldrargruppen. 7 barn firades och alla hade sina föräldrar och ev syskon med sig!
Vi var i en lokal och en mamma hade gjort en grym tårta! Vi hade alla med en present och efter tårtätande la vi presenterna på golvet så att barnen fick gå/krypa fram och ta varsen! Milton fick en cool robot som går runt på golvet!

Vi har massa foto från kalaset på vår kamera men dem går jag igenom imorgon. Sålänge snor jag bilder från facebook som andra tagit och lagt upp ;)

Efter kalaset åkte vi hem och tog en macka och en stund senare åkte vi och lämnade Milton hos Michaela, Christoffer och Vilgot. Jag och Daniel hade ju en fyrarätters middag att se fram emot! På That's Amore mötte vi upp Melinda och Peter och 13 andra för att fira Melindas 30-årsdag med god mat. Bruscetta, pasta, biff/fisk och pannacotta blev man grymt mätt av och det var en jättetrevlig kväll!!

När de andra gick vidare ut i stan åkte vi och hämtade Milton. Han ligger nu mellan två iPhone-nördar till föräldrar och sover. Vi är hysteriskt sociala ;)
Det är nästan så att vi messar när vi vill säga varandra något. Men bara nästan ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0