Dagislekplatsen!

Jag är fortfarande inte pigg :P Får passa på att vila nu när Milton sover middag.
 
Helt enligt våra nya rutiner blev det utelek i förmiddags. Vi har börjat föröka att ha samma dagsrytmen som de kommer ha på dagis, för att Mille ska vänja sig. Men han började på helt eget initiativ att bara sova en gång på dagen nu i veckan. Det är så bra att han börjar med sånt själv, så vet man att vi inte stressat fram något :)
 
En Milledag ser numer ut såhär:
7.30-8.00 - Vaknar
8.00 - frukost med gröt och macka
9.30 - gå ut och leka utomhus
11.30 - lunch
12.00 - somna i egen säng, helst utan att vi behöver ligga tätt intill
13.00-14.00 - Vaknar
15.00 - mellanmål
18.00 - middag
20.00 - välling och sova!
 
Idag gick vi, precis som Daniel och Milton igår, till dagisets lekplats. Kan ju vara tryggt att känna igen någonting när man helt plötsligt ska kastas ut i världen helt ensam utan sina föräldrar.
Dagis kommer nog inte vara några problem, lillkillen bryr sig inte ett skit om vi kommer för långt ifrån eller om han inte hittar oss någonstans :P
 
I vagnen på väg dit! :)
 
Jag älskar denna lille krabat! Med sitt vita hår och smilegropar! Det har verkligen börjat bli kul att leka med honom nu när han förstår mer och man kan samarbeta lite!
 
 
Milton älskar stenar. Stora som små. Han samlar hur många som helst i händerna och favoriten är att hitta en brunn att kasta ner dem i. Idag fick stenarna gunga. Han höll krampaktigt i dem :P
 
Efter gungning, grävning och annat kul gick vi hem och åt lunch! Nu sover han och jag ska faktiskt gå och lägga mig på sängen lite! När Milton vaknar ska vi väcka pappa Daniel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0