Träningsläger alá Karlqvist

Vilken dag jag hade igår! Hade ingen tid alls att sitta vid datorn.
 
Det började med att vi gick till en vän för att lämna nappar vi gjort en sambeställning på. Det blev samanlagt en sträcka på 4,1 km och det tog 44 min.
När killarna gick hem gick jag till gymmet och körde ett kort pass på 30 min.
 
Efter lunch cyklade vi till Slottsskogen, 7,5 km på 40 min. Väl där låste vi fast Daniels cykel och han cyklade istället på min cykel då Miltons cykelstol är på den. Jag körde ett löppass på 5,88 km på ca 45 min. Och det sprang jag utan att gå en enda gång *stolt*.
Sen låg jag och vilade i gräset när Milton fick springa av sig lite. Cyklingen hem var tuff för mina ben men det gick ändå utmärkt :) 7,5 km på 40 min.
 
Jag var helt slutkörd igårkväll. Ville bara duscha och ligga i soffan :P
 
Idag var tanken att träna igen, men regnet har verkligen öst ner och då kan jag inte gå ut en långpromenad med Mille i vagnen. Så det fick bli vilodag idag. Tanken var att ha vilodag imorn men jag bör ju träna då. Dessvärre ska det vara regnigt och riktigt blåsigt hela dagen så jag vet inte :/ Daniel är bara vaken och med oss 3 timmar och visst kan jag klämma in lite träning då iofs. Får se hur det blir. det går ju att få till viss träning hemma också. Dock inte löpning och cykling.
 
Idag är jag mör i kroppen, men jag trodde att det skulle vara värre. Imorgon lär det väl vara ännu värre ;)
Milton var en ängel och somnade 19.45 (det tog 6 minuter från att han började dricka vällingen till han sov) och Daniel är och jobbar så jag har soffan helt för mig själv! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0