-14,5

(detta inlägg skrevs vid 10 men jag glömde publicera det hehe)

Godmorgon i kylan!!
Det är -14,5 grad ute :O Men solen skiner så det ser väldigt skönt ut! Jag som hade livat Milton att vi skulle gå ut på förmiddagen ;) Det tar emot men vi får se hur det blir. Kanske kan ta det ihop med pappa i eftermiddag innan träning och pepparkaksbak på dagis :)

Annars då? Jodå, trött efter två knäppa nätter. Milton vaknar och kan inte somna om. Inte konstigare än så, han är inte direkt ledsen men ändock vaken. Två timmar i sträck per natt ungefär. Jag är inte gjord för att ligga vaken mellan 3 och 5. Det är emot alla mina vanor och principer ;)

Idag ska det hinnas med en del. Sy måste jag göra. Sen ska det städas upp, julpyntas lite mer och sen är det som sagt träning och bak :)

Jag hade gärna storstädat allt idag men det i kombination med att vara ensam med Milton funkar inte. Han röjer, klättrar och gör alla hyss han kan om man inte är i samma rum. Så det blir inte mycket gjort per dag :P

Helgen blir det inte mycket med. Daniel jobbar och natt dessutom. Jag trodde det var tisdag idag, så mycket helgkänsla har jag :P Men jag ä int bitter ;)

Nä, om man skulle försöka starta dagen så smått :) städa upp lite och sen sy :)

Dagens projekt! :) samt Milton som tittar längtansfullt ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0