Sleepy!

Idag har vi hunnit med en del. Kanske inte de mest viktigaste sakerna men det är viktigt att hinna med det man VILL och inte bara det man BÖR ;)
 
Så idag har jag möblerat om lite :) Redan när vi bytte sovrum för ett år sen har jag (tror även Daniel håller med där) stört mig på sängens placering gentemot fönsterna. Så häromdagen pratade vi om att flytta sängen men jag trodde inte jag skulle klara det själv pga tyngden. Men jag provade idag och det gick ju finemang :) Det ser mycket bättre ut nu, men ni får ej se foto förrän jag städat upp och satt upp julgardiner :P
 
Sen fixade jag till i badrummet. Förutom storstädning så bytte jag matta och gjorde andra finjusteringar och det blev jättebra resultat tycker jag. Det var ett trist rum innan, nu blev det ljusare. Ljuset har vi absolut snön att tacka för också. Solen går aldrig på den sida huset så alla de fyra rum vi har mot norr (?) är ofta rätt mörka medan vardagrummet och vårt sovrum flödar av solljus.
 
Nu sover lillfisen. Jag hade gett upp att han skulle somna så vi körde på som vanligt och städade, sparkade boll och så duschade jag. Men när jag skulle byta hans blöja slocknade han totalt efter bara någon sekund :P Sötnöt!!
Melinda och Ludvig är på väg hit och vi ska göra lunch och sen gå ut och leka :D
 
Ha en bra lördag!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0