9 månader!

I all feberyra glömdes Miltons 9 månadersdag bort. Eller vi blev påminda av min mamma men orkade inte riktigt tänka på nått.

Men redan 9 månader alltså. Helt otroligt. Tiden springer verkligen iväg. Men det är så roligt och det händer verkligen nya grejor varje dag!

Nytt nu senaste tiden är att han står utan stöd längre och längre tid varje dag. Om han står framför teven eller om han tittar på en leksak han har i handen så kan han stå i 15-20 sekunder med bra balans, sen sätter han sig lugnt ner på huk. Vi tror inte att det kommer dröja länge innan han börjar gå. Han ska bara fatta hur man gör :)

Sen så har han börjat gå längs möbler. Innan har han fuskat :P Då stod han upp vid tex ett bord sen gick ner och kröp till soffan. Nu går han längs bordet till han kan vända sig om och nå soffan :)

Och så har han börjat räcka ut tungan. Nu tänker ni att era bebisar kunnat det lääänge. Men då får Milton försvara sig med att han faktiskt har kort tungband. Han har nästan aldrig fått tungan utanför läpparna. Men nu har han börjat försöka mer och det ser jättegulligt ut. Han ser ut som en ödla för tungan blir ju tvådelad längst fram ser det ut som. Jag har försökt fota men han börjar le när jag tar fram kameran och slutat räcka tungan :P

Nu sover lillen gott! Vi ska nog ligga och se teve ett tag men sen blir det läggdags för oss också.
Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0