Ny prinsessa!

Antalet minuter jag varit ifrån soffan senaste två dygnen kan inte överstiga 10 minuter. Jädra influensa.
Idag verkar min feber i alla fall ha gått ner och tur är väl det. För vem vaknade inte med 39,8 graders feber imorse om inte Daniel. Det är tur att vi går omlott så att någon kan ta Mille. Han har hittills klarat sig men jag blir mycket förvånad om han inte åker på det han med. Han lever ju mitt bland bacillerna.

Förmiddagen har jag ägnat åt att se på tv. Kul med en ny prinsessa i Sverige. Man kunde på Aftonbladet gissa när bebisen skulle komma och jag gissade faktiskt rätt :)

Daniel ligger i sovrummet och sover. Jag hoppades på att Mille skulle sova länge men efter bara en halvtimme vaknade han. För ovanligheternas skull somnade han dock om hos mig ute i soffan. Jag kunde inte somna om men fick i alla fall vila.
Jag låg och tittade på Milton och insåg att hans hår börjar bli väldigt blont. Både jag och Daniel var riktiga lintottar som barn så det blir nog Mille med :)

Nu skjuter de salut för prinsessan på teve. Och min mage kurrar som bara den. Har ju inte ätit något vidare på två dygn faktiskt. Igår var jag endast sugen på chokladglass så jag bad Daniel att köpa det på väg hem från sjukhuset. Men han kom hem med ischokladglass som han trodde var samma sak :P Tur att mina smaklökar strejkar helt för jag gillar inte ischokladglass i vanliga fall.

Nu ska jag försöka hitta något att äta som går snabbt att hämta i köket. Jag blir yr om jag sitter/står upp för länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0