Röjardag

Jag och Milton har börjat åka på en förkylning. Trist men sant. Jag vaknade många gånger inatt av täppt näsa och Milton vaknade vid 2 och var så förtvivlat ledsen :( Han bara grät och grät. Man lär ju sig att höra skillnad på gråten, så vi förstod att han måste ha ont någonstans. Vi gav alvedon och sen sov han ganska gott mellan oss resten av natten!

Under dagen har vi röjt i köket. Vi ska göra om lite så vi behövde sortera ut sånt vi inte använder. Och oooj med grejor som bara står och dammar i vårt skåp :P Hur mycket som helst la vi ut på blocket och skänkte iväg :)

Milton satt mest nöjd och tittade på oss. Sålänge vi syntes till. Så fort vi har lämnat ett rum har han gnällt och han har inte kunnat sova i sin säng, bara vaknat och gråtit :( Så det märks att han inte är helt frisk. Han har fått massor av små små röda prickar på hela magen och bröstet. Vet inte vad det är...

Till middag blev det spaghetti och köttfärssås, till oss alla :D Jättekul att han äter vår mat nu. Och gott var det tyckte han :) Den ungen har inte visat några tecken på att ogilla någon mat :) Fetaost och svamp har han smakat och bröd och banan älskar han. Pasta är roligare att leka med än äta men kyckling är smarrigt :)

Ikväll var Daniel iväg och tränade, Milton sa hejdå och godnatt innan han åkte. Man ser vilken pyttemänniska Mille är när han står hos Daniel :P

Goseungen var så söt innan. Han satt i sin matstol när jag satt vid datorn och så började han leka tittut med en handduk som hängde på dörren! Han skrattade och lekte :) Jag filmade men den får ni se imorgon!

Nu blir det snart sängen! Jag trodde att jag skulle slippa bli mer sjuk än jag var inatt men nu börjar jag få ont i halsen också :( Får hoppas att en god natts sömn gör susen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0