8 månader idag! :)



Äntligen har Mille fattat hur man går med gåvagnen. Ska inte skryta med att vi övat så mycket men någongång iallafall :) Men idag när vi skulle öva så bara gick han :D Sen att han koncentrerar sig alldeles för mycket på annat är nästa övning ;)

Vår store lille kille blir ju hela 8 månader idag! Oj vad tiden går, men det blir ju bara roligare och roligare :) Jag måste sätta mig och göra en lista över hans utveckling, när han lärde sig vad. Det är ju så kul att ha i efterhand. Har ju mycket samlat på bloggen och på olika ställen, men det är ju kul att ha det samlat på ett papper också.

Iallafall, en liten snabb 8 månadersgenomgång är att han kan krypa, ställa sig upp mot möbler, flyttar sig från bord till soffa, når nu även upp på matbord och tv-bänk, sträcker upp fötterna när strumporna ska på, säger några ord och förstår desto fler, älskar att leka tittut och tacktack, tittar upp om man frågar var lampan är, börjat bli kräsen på viss mat, älskar spaghetti och köttfärsås och blåbärspuré, sover bra både på dagen och natten, kan gå med gåvagnen och säkert en massa massa mer som jag glömmer nu!

__________________________________

Mitt prov vet jag inte om det gick bra eller dåligt faktiskt. Jag tyckte att det var knasigt upplagt och frågorna var väldigt diffusa, men jag hoppas att jag blir godkänd så att jag kan plugga vidare inför nästa prov. Prov varje måndag nu 2 månader framöver.

Nu ska jag duscha, sen lägga mig. Daniel får stanna uppe och köra några maskiner tvätt!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sofia - Mamma till Wilbur ♥

Får inte? Men va, hur mycket kan en bebis vara ivägen? :) Jag har med mig Wilbur i matstolen och det går hur bra som helst. :) För äldre barn har de till och med en lekhörna inne på gymmet. :) Wilbur älskar lekhörnan också men han förstår ju inte direkt att han ska sitta där och inte krypa till folk och sätta fingrarna under deras vikter. ;)



Men eftersom ditt gym är så stort, har de inte barnpassning där? :)

2012-01-23 @ 23:10:44
URL: http://idamariasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0