Eko i magen!

Det gick bra på kontoret igår. Vi skrev avtal och pratade allmänt om jobbet bara. Har ju jobbat för dem innan så jag känner mig trygg, det ska bli kul!

När jag satt på bussen på vägen hem blev jag illamående och fick ont i magen. Trodde jag blev åksjuk men det är mer än så. Jag åkte hem och la mig i soffan och var världens sämsta förälder i 3 timmar. Jag orkade ingenting och kunde inte resa mig. Längtade bara tills Daniel kom hem.
Jag började spy som en kalv och fick strax därefter ett mess av Daniel att han spytt på jobb. Jahapp kul kul. Vi tror inte det är magsjuka utan matförgiftning då vi tvekade på att äta en köttfärssoppa jag gjort men valde att äta den.
(behöver jag nämna att resten åkte i soporna illa kvickt?)

Och på den vägen är det. Senast jag åt var vid lunchtid igår. Sen dess har jag fått i mig lite saftsoppa och vatten och lite glass. Fast nu har jag inte spytt sen runt midnatt så jag hoppas att det går åt rätt håll. Jag sov i soffan hela natten. När jag vaknade vid 7 och gick upp och kissade var det första gången på 12 timmar jag gick upp ur soffan. Hej vätskebrist!!!
Daniel låg då och sov fullt påklädd med frossa i vår säng. Han har kommit lindrigare undan än vad jag har.

I vanliga fall är jag känslig för dålig mat men Daniel har värsta plåtmagen. Men när till och med han blir sjuk, då däckar jag ihop totalt!

Det snöar för fullt ute men vi lär inte komma ut till den. Och den helstekta fläskfilén med pommes duchesse blir det ingenting av ikväll :(

Det är riktigt slött här. Vi sover emellanåt och ser på Vinterstudion när vi är vakna!

Daniel ringde sitt jobb redan igårkväll och sa att han inte skulle kunna komma idag. Jag är väldigt glad att han är hemma, jag hade inte klarat av lillpysen i 13 timmar idag.

Nu ska jag äta lite glass och försöka få upp energin och bli frisk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0