Katastrofnatten

Godmorgon!!
Vår natt igår var katastrof :P Milton vaknade vid midnatt och grät och skrattade om vartannat. Vi hade ångest för min pappa, bror och hans sambo låg matförgiftade och min bror skulle upp och tävla så vi visste att alla behövde sova.
Vid 3 pallade vi inte mer så vi satte honom i bilstolen och stack ut och körde. Det tog inte många minuter innan han somnade men vi vågade inte chansa på att åka hem så vi åkte in till Helsingborg och tittade :P det var väldigt öde, sånär som på en massa poliser i en park.

Vi hade verkligen grus i ögonen när vi vid 4 återvände hem. Vi vågade knappt ta av Mille mössan :P Han fick sitta kvar i babyskyddet breve vår säng och sov faktiskt i nästan 4 timmar. Sköönt!!

Det roliga var ju sen när alla andra vaknade. De hade varit så sjuka och utmattade så de hade ju knappt hört Milton under natten ändå :P Men det var ju inte bara för alla andras skull vi stack ut, både vi och Milton behövde ju få sova och han kom ju uppenbarligen inte till ro i vår säng.

Det är riktigt trångbott här denna helg. Min bror med sambo och katt bor här för att dem är mitt i en flytt. De har byggt ett nytt hus och det blev inte helt färdigt i tid men de behövde lämna sitt gamla hus denna veckan.
Och sen kom jag och Mille i onsdags och i fredags kom Daniel med Julia pch hennes kompis :P Och så mamma och pappa då. Trångt men mysigt!

Lite bilder från gårdagen. Min bror stylade håret på Milton så han såg ut så hela dagen. Mille invigde lite nya kläder jag köpte till honom på Väla. Både body och jeans är stl 80.

Nu blir det snart frukost, sen ska vi åka och titta när Andy, min bror, tävlar dubbel i badminton. Sen drar vi nog oss hemåt mot Göteborg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0