Brrr... Kallt på Rörö

I onsdags morse gick vi runt här hemma och velade en massa. Jag var väldigt osäker på om jag ville ut och segla, då örat fortfarande inte är bra, vädret såg inte direkt bra ut och magkänslan sa att det inte var rätt att sticka ut.
Men vi behöver fler seglingar innan semestern, och Daniel ville så gärna sticka iväg så det fick bli så...

Vi har köpt en blå liten matta att ha på sittbrunnsdurken (golvet på uteplatsen för novisar :P). Det blev jättebra. Nu kan Mille sitta på mattan och leka och ha det skönt istället för att sitta på träbitar.


När vi väl kom iväg så kändes det bättre, solen sken och alla var glada :)


Milton satt stolt och nöjd i sin nya fåtölj en stund... Än har han inte vant sig vid att vara fast på en båt. Han får myror i brallan och förstår inte varför vi håller i honom så mycket. Samtidigt som han absolut inte vill sitta i vårt knä så vill han så gärna sitta i vårt knä... ja ni flesta vet väl själv hur det är att ha en ettåring ;)



Vi kom i hamn till ett soligt Rörö runt 15.30. Milton var helt slut och behövde sova så vi la oss för att vila med honom. Det slutade med att alla sov :P Men det var skönt. Är det semester så är det haha :P

Milton utforskar båten...


...och tittar på alla tusentals maneter. Dem var så många och så stora! Aldrig sett dess like. Stora som freesbees och det fanns tusentals av dem... Aldrig att jag skulle badat där!



På kvällen gick jag upp till grillplatsen och startade grillen när min underbara Fru Daniel passade Milton och gjorde sallad ;)

Det var väldigt blåsigt på kvällen, och jag håller med en kille som stod där och grilla, att om man behöver stå och värma händerna över elden så är det inte sommar!!

Middagen blev kaos. Jättegod mat, men Mille satt bara och skrek och skakade så kallt det var... Så vi fick mitt i maten packa ihop oss och gå ner i båten och äta. Värmaren gick sen för fullt resten av kvällen... När Milton lagt sig spelade vi yatzy :) Jag vann! Wiiee ;)


Morgonen efter startade vi värmaren direkt, åt frukost och bestämde oss för att dra oss hemåt då vädret bara var kasst!! När Daniel diskade upp (visst är han en bra hemmafru?) så tog jag med Mille på en minipromenad för att rasta hans myror i brallan!
Jag älskar hans onepiece-regnställ. Lätt att ta på och han kan röra sig obehindrat i den. Och inget som skaver i midjan. Under den har han på bilden en onepiece-fleecedräkt. Hur gött sdom helst för en rörlig ettåring. Bästa köpen jag gjort i klädväg tror jag :)



Se så fint vi ligger :) Det var mer båtar när vi anlände på nationaldagen, men flera av dem stack redan på kvällen igen...



Dessa mörka molnen åkte vi mot på hemvägen. Jag var säker på regn men Daniel sa att det blir inget regn... Jag hade tyvärr rätt! Det kom inte jättemycket, men sådär tillräckligt för att allt ska bli lagom blött!





























Men glädjen fanns där ändå... Mina underbara killar!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0