Nu eller aldrig!!

Nu är det dax även för mig att sova. Killarna sover gott!
Jag har, för ovanligheternas skull, legat och sett en hel film. Det är mycket sällan jag ser en film, så nu när jag fastnade i denna så var jag bara tvungen att se klart den :)

Tvättat har vi gjort ikväll. Välbehövligt. Vi måste koppla in vår nye vän Herr Tvättmaskin för det funkar inte att enbart tvätta i tvättstugan längre. Har man extrem tur, som jag hade igår, så lyckas man få en avbokad tid redan kvällen efter. Men hade inte den varit ledig så hade vi inte kunnat tvätta på ytterligare en vecka. Där var helt fullbokat. Jag undrar om det får vara så?! Man måste ju ha rätt att tvätta i alla fall en gång i veckan.

Idag fick vi kört 6 maskiner. Ändå är där en massa tvätt kvar. För det dröjer så lång tid mellan varje tvättid så berget bara växer och växer och vi får bara bort toppen hela tiden. Innan semestern vill jag ha bort hela berget. När vi kommer hem ska all vår packning tvättas och då vill jag inte att tvättkorgen är halvfull.

Till kvällsmat blev det nybakta scones och gröt/flingor. I all enkelhet. Imorgon får jag köpa sallad så att det blir nyttig kvällsmat :P
Vi har (återigen, jag vet!!) bestämt oss för att äta nyttigt och träna. Det är nu eller aldrig. Nu jävlar ska jag se resultat, annars ger jag upp för alltid. Så när min pencillinkur är klar så blir det hårdtränibg! Och jag hoppas inte att något kommer emellan nu!!

Nu måste jag sova. Godnatt!!

Milton i sin nya onepiece :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0