Ny vecka snart

Måndag imorgon. För oss väntar en JOBBig vecka. Daniel jobbar alltså 60 timmar kommande vecka, så jag hoppas att jag mirakulöst blir kärnfrisk inatt ;)

Måndag betyder också veckohandling. Men vår frys och vårt skafferi är verkligen överfulla så det får bara bli en tillhandling av det viktigaste, typ mjölk, juice och havregryn!

Ny vecka brukar betyda nya tag i träningen. Men jag kommer ha en helt träningsfri vecka, förutom lugna promenader. Äter pencillin till och med söndag så nästa måndag är jag på det igen :) Längtar redan!!

Ny vecka brukar innebära nya tag i det mesta. Varje söndagskväll har man så mycket energi och tror att man ska hinna med allt och lite till kommande vecka. Men så blir det oftast inte ändå :P Men siktar man mot stjärnorna kommer man i alla fall till månen :)

Så idag har det inte planerats någonting alls faktiskt. Inte ens matmeny! Jag får göra den imorgon istället. Mycket lättare att göra både meny och handlingslista själv än ihop med Daniel ;)

Bjuder på lite soliga bilder från Björlanda när vi var där i eftermiddags och hjälpte Daniels syster med påmastning. Det var den enda lilla stund jag var utomhus.
Milton tyckte det var roligt när man lyfte upp honom i lyftöglan på flytvästen ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0