Vad har hänt senaste veckorna då?!

Ja, uppdateringarna har varit få och kanske även innehållslösa och kluriga. Jag har inte orkat helt enkelt. Det har varit flera läkarbesök med Milton och när han blev frisk igen så åkte jag på hans skit.

Det hela började onsdagen när vi var på Rörö. Jag såg prickar på Mille och de såg precis ut som när han hade någon form av allergisk reaktion i april. (länkarna tar er tillbaka till gamla inlägg i bloggen, öppnas i nytt fönster)Men efter någon dag tog de en annan vändning och började bli mer. Och han fick även en blåsa inne i handen och hög feber.
Så vi åkte till läkaren.

Resultatet hos läkaren blev att han haft någon form av allergisk reaktion, precis som vi först misstänkt, men att han nu även hade virusprickar och höstblåsor. Hon sa även att han hade halsfluss och början till örininflammation, så han fick penicillin.

Den allergiska reaktionen gick över men virusprickarna blev värre och värre. Fler och fler blåsor prydde även hans fina kropp. Höstblåsor placerar sig oftast enbart i svalg, på händerna och på fötterna. Men Mille fick nån hemskt aggressiv variant och hade blåsor överallt, mest på knäna.

(ja hans naglar är oklippta, men blåsorna gör ont och vi har inte velat ta i hans händer. Nu är naglarna fina igen :)


Efter två helt sömnlösa nätter, varav den ena fick tillbringas sittandes i soffan så åkte vi till läkaren igen. Fick en annan läkare än sist. Denna kunde inte mer än konstatera att det var riktigt mycket höstblåsor han hade och att han INTE hade halsfluss. Det var blåsor han hade i hela svalget :( Men vår tappre kille åt och drack ändå!

Här i väntan på läkaren. Han var såå koncentrerade när han drog upp ringarna på stängerna.
Är man sjuk så får man vad man vill att äta. Här en isglass som vi själva gjort av päronmer utspädd med vatten. Vanlig glass kan han ju inte äta men youghurt, saft och vattenmelon har det slinkit ner en massa senaste veckan!


9 dagar tog det innan vi vågade klassa honom som så gott som frisk. Han har en himlans massa prickar kvar, men de börjar blekna. Han har en blåsa på tummen som ännu inte försvunnit. Men han sover som en stock. Jättemycket sover han. antagligen hans kropps sätt att försöka utrota alla baciller.
han är återigen glad, dock vill han fortfarande vara mycket i famnen, men han är inte alls lika ledsen och klängig. Nu hoppas vi att han ska hålla sig frisk hela sommaren!!

En återigen frisk kille som älskar att gunga!!


Igårkväll var första gången på en hel vecka som jag vågade kittla honom utan att vara rädd att det skulle göra ont på hans kropp. Hans underbara skratt värmde i hela min kropp!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0