Dagens middag 23 mars

Klockan är inte ens tio men jag har redan hunnit sova en stund i soffan och nu borstat tänderna och ska somna om i sängen. Mille ligger här breve mig ich sover gott. Han har fortfarande feber, trots alvedon i kroppen så jag vill ha honom nära.

Lillkillen blir ju faktiskt 10 månader idag! Nu har han funnits med oss längre utanför magen än i magen. 43 veckor och 4 dagar är han idag, i magen levde han "bara" 42 veckor precis.

Det var längesen jag la upp dagens middag. Jag minns att tiden från det att vi plussade tills jag för första gången bloggade om graviditeten, mest blev matinlägg för jag kunde ju inte skriva om allt spännande som hände i vårt liv just då :P

Dagens middag blev fisk och potatis i olika former. Jag och Daniel åt panerad torsk, Julia åt fiskpinnar och Milton åt kokt torsk med ärtor och äggsås. Han tyckte mycket om det och blev arg och slog i bordet när servicen gick för långsamt :) Sötisen!!!

Kvällen har vi spenderat med att sätta min cykelhjälm på Milles huvud säkert närmre 100 gånger ;) Han vill att man sätter den på hans huvud så att han kan ta av den :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0