Hemma bäst

Så var vi hemma igen. Det blev typ 35 timmar på sjukhus. Lagom för denna gång.
Fast jag och min roomie hade ju pratat om pizza så jag var inställd på ytterligare en pizzakväll haha ;)
Nu sitter jag här med risgrynsgröt och knäcke! Kanske inte riktigt samma sak :P

Vilket dygn alltså. Jag har inte varit orolig, men det har varit mycket tankar. Vi har haft det bra och Milton har fått bra vård. Men har han varit mer andningspåverkad än någonsin och knappt kunnat leka ordentligt. Så fort han sprungit några meter har han blivit andfådd och hostig och han har blrjat gråta och tagit sig på halsen som om han tycker att något är ivägen :( Har tyckt riktigt synd om honom och det gjorde personslen där också. De kom ofta ut i korridoren och lyssnade på honom.

Men så idag kl 12 hände nått. Då de gett honom en himla massa ventoline utan större förbättring så valde de att prova atrovent, och efter det blev han inte sämre utan bara bättre :)
Innan vi åkte hem fick vi ge av vår airomir för att se om den höll honom bra och tydligen gjorde den det, vi fick ju åka hem :)
Vi fick även ställa tusen frågor till två läkare så att vi skulle ha mer kött på benen inför nya svackor. För det är inte frågan OM utan NÄR. Det är det som är förkylningsastma. Det var helt säkert inte första och sista gången han blev inlagd heller, det var rätt vanligt bland dessa barn.
Så vi har absolut lärt oss av detta sjukhusbesök, både om hans diagnos och om hur vi kan hjälpa honom :)

Nu ligger sötisen och sover i nya lakan. Rätt lång nattningsrutin just nu. Nässug, nezeril, penicillin, hostmedicin, tandborstning, ipren, insmörjning och sen välling :P
Daniel ligger och sover i soffan med frossa. Jag bör nog lägga mig snart för att kunna ta hand om de båda imorgon!

Bilder från sjukhuset! Milton var som natt och dag. Ena stunden sprang han runt med armarna i luften och jublade, i nästa stund sov han djupt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0