Arg och rädd :(

Jag är lite arg, och då ska man inte blogga egentligen. Det är lätt att man skriver nått dumt som man sen ångrar.
Sen är jag rädd också och det gör inte saken bättre.

Jag satt i godan ro här vid datorn innan när de ringde från dagis. Milton kan knappt andas!!! Nähä? Vad gör jag nu då...?
Sprang till dagis och hittar en liten kille i en personals famn, dock andades han bra och lekte lite. Ingen fara på taket längre. Men han såg konstig ut. Illröd, nästintill blå i ansiktet, liksom flammig. Varför??
Han hade knappt kunnat andats, haft indragningar och så då blivit röd i ansiktet. Dessutom rinnande näsa, kliande svullna ögon och nässelutslag/prickar över hela bålen... Detta är inte kul!

Jag tror dock att andningen och utslagen är två olika reaktioner. Och vi misstänker vad utslagen beror på, så nu får de faktiskt göra utredning på honom så vi får svart på vitt vad han är allergisk mot.

Men denna akuta andnöd?? Hemma har han inga problem, men på dagis har de fått ge honom 3 doser airomir varje dag :S Är inte det märkligt?! Ännu mer märkligt att de inte gör något åt MÖGLET som drabbat lokalen.
Milton ska inte till dagis imorgon. Jag orkar inte med att han mår dåligt. Vi ska ha en trevlig helg utan sjukhusbesök...
Ringde förskolechefen också, så jag hoppas de tar tag i problemet..

Men nu avslutar jag innan jag kräker ur mig en massa dumt...

Stackars vår kille!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0