Storstädning!!

Godmorgon!
Här är dagen i full gång. Men jag fick en tacksam sovmorgon till halv åtta :)

Nu har vi ätit frukost och Milton går runt och leker medan jag sitter och planerar lite grejor. Dels dagsplaneringen men också en annan grej jag skriver mer om senare :)

Dagen idag kommer till stor del bli städning, det behövs både moppas och dammas så det får bli en riktig städdag :) Jag tycker det är ganska kul för jag vet att jag kommer gilla resultatet! Jag vet däremot att här kommer vara stökigt 2 minuter senare då vi har en liten virvelvind här hemma ;)
Men det är två helt olika saker att ha stökigt eller skitigt. Stök är allt som går att plocka upp snabbt medan skit behöver städas ordentligt. Jag vill inte påstå att vi någongång har skitigt hemma, dammsugaren går flitigt varje dag och även trasan.

Sen behöver vagnen saneras också :S Igår när vi var på stan satt inte korken på en colaflaska på ordentligt så vagnen var plaskvåt av cola. Fick köpa en filt att lägga i vagnen men nu måste klädseln tvättas!

Nä nu får jag starta projekt storstädning. Milton har redan börjat. Han tömmer sina lådor med leksaker så att jag ska kunna dammsuga botten, eller nått?! :)

Tjosvejs!

Sötisen satt i gåvagnen innan och såg på tv :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0