Bra tajming

Min väckarklocka ringer om drygt 6,5 timme. Jag behöver 8 timmars sömn för att vara en trevlig medmänniska så fråga mig inte vad jag gör uppe :/

Milton är fortsatt sjuk. Det kom plötsligt igår med svag feber och kanonförkyld näsa. Idag ingen feber men han är hängig och trött. Har mest legat i min famn i soffan under en filt. Hans andning är lite påverkad och det är han inte van vid längre, kanske därför han blir så trött nu när han inte kan andas fritt. Innan var han så van vid att ha ansträngd andning att han körde på som vanligt. Tragiskt. Jag tackar Gud för vår nya medicin till honom.

Mille ligger och hostar på sitt rum så vi får se hur natten blir. Kanske är tur att jag har kort dag imorgon. Han har tajmat in sin förkylning bra. Jag var hemma med honom nu lördag och söndag och sen är Daniel ledig måndag och tisdag. Hoppas han är frisk för dagis på onsdag igen så vi slipper vabba. Vi vill ju gärna ha ut fulla löner nu inför sommaren :)

Lillkillen hoppade från soffan rakt in i ett stolsben på den stol jag satt imorse. Jag trodde skallen sprack, det lät så högt. Han känns nu som en puckelpist om man drar handen ovanför örat. Ni ser ett blåmärke och bula, sen så är det ljusa hårpartiet ovanför örat också en stor bula! Puttestackarn!! Och hans öra på motsatta sidan huvudet som jag visade häromdagen är snart helsvart! Det sprider sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0