Ingå samarbete?

Vinterkräksjukan börjar få grepp om Göteborg. Hit och dit hör jag om barn som kräker. Jag vill inte ha kräksjukan så handspritspumpen har fått jobba hårt idag. Jag hade lite tid över och smetade desinfektionsmedel på allt på jobb :P toaletter, vaskar, dörrhandtag, barnstolar och andra ytor där allas händer kommer åt. Man kan ju i alla fall försöka minska smittorisken.

Det är nästan så man har ont i magen bara för att man vet att vinterkräksjukan härjar. Typ som att det kliar i håret när man hör om löss.

I helgen kommer mina föräldrar hit och vi har planerat lite så sjuka ska vi inte bli!

Tanken är att Milton ska till dagis imorgon och att han ska hämtas av sin mormor och morfar men om vi får höra om nån som har kräksjukan där så får han vara hemma med Daniel tills mormor och morfar kommer :)
Ni får tycka att jag är hur töntig och nojjig som helst, I dont care :) Jag vet att vi inte kan skydda oss från smitta men vi kan göra vårt bästa för att undvika det :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Är väl jättebra om man har möjlighet att undvika det! Just nu känns det som att jag hade velat ha A hemma hela vinterhalvåret för att försöka undvika alla smittor :(

2013-02-21 @ 18:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0