Dåligt samvete :(

Så var ytterligare en dag till ända. Jobbade över en timme pga sjuk personal, samma sak imorgon.

Lite hetsiga kvällsdiskussioner om hur vi egentligen ska få vårt hem att rulla på trots två heltidsjobb. Sen middag och mat till matlåda. Daniel försökte lära Milton klockan och efter det satt vi alla tre inne i Miltons tält.
Sen var kvällen slut för Milton och jag kunde ta en dusch innan vi käkade glass och skrev handlelista.

Det dåliga samvetet bara sköljer över mig. Hemma 1,5 timme av Miltons vakna tid idag, samma imorgon. Sen ska han vara på dagis 7-17 på fredag, hem och äta middag sen däckar han nog i soffan. När ska jag få tid med honom och han med mig? Jag hoppas inte han tror att jag väljer bort honom.
Han har ett bra dagisschema, men det är ju för att Daniel är hemma, inte jag :( Jag vill träffa min plutt. I helgen får vi göra en massa kul!! Tyvärr utan Daniel som jobbar.
För Miltons dagistiders skull är det kanon att vi jobbar omlott, men familjelivet blir lidande. Jag hoppas vi hittar en bra rytm snart!

För på ett sätt känns det knas att jag ägnar hela dagarna åt att leka och se till att barn har det bra på mitt dagis medan jag lämnar bort honom :( Kluvet! Jag vill ju leka och se till att han också har det bra hela dagarna!!!

Men nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon!

Tog en bild upp mot vår balkong när jag kom hem från jobb! Den lyser så fint och välkomnande :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0