För fan Hanna!!

Nä nu får mitt onyttiga liv få en vändning. Skötte ju mig så bra i höstas och nådde mitt viktmål. Men jag har säkerligen gått upp alla kilo plus några till igen :(
Och nu när jag är krasslig i halsen behöver jag tugga på nått hela tiden för att ha något att svälja så att jag kan prata. Godis var det jag kom på. Halstabletter tar ju en evighet på sig i munnen.

Glass är det som är skönast för halsen. Men tyvärr bara tillfälligt. På måndag, det klassiska, ska jag ta tag i kroppen igen. Men träning på gymmet vet jag inte när jag ska få in. Inte nu när det är mörkt på kvällarna i alla fall. Jag blir trött av mörkret. När vi går mot ljusare kvällar kan det nog bli lättare att sticka iväg och träna när Daniel nattar Milton.

Men promenader och bättre mat är ju en väldigt bra start väl? Om typ 3 veckor har jag kalas. Med lite jävlar anamma kan vi väl hoppas på -2 kg tills dess. Sen kommer påsken en månad senare, -2 kg ytterligare. I april har vi nog inget inbokat men till 1 maj kan det väl bli -1,5 till och sen till 1 juni -2 och sen -2,5 innan semestern den 8 juli.
Haha ;) vilka drömmar. Det GÅR ju!! Men -10 kg är kanske att tro för mycket men det är en stor önskan.

Så inget mer sånt här!! (får ju äta upp detta bara haha) Hanna med karaktär höhö!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0