Husmor

Idag var jag en äkta svensk husmor. Till middag gjorde jag kålpudding ;)
Sen att det nog var ett rätt simpelt och trist recept jag hittade får vi ändra på. Nästa gång vågar jag nog mig på Morbergs recept. Men det blev gott helt klart idag :) Lite lingonsylt till så slank det ner både en och två portioner!

Jag har, som någon säkert uppmärksammat på mina matfoton, undvikit kolhydrater nu i typ 10 dagar. Jag äter GI med andra ord. Försöker undvika så mycket som möjligt itan att det blir för begränsande, påfrestande och jobbigt. Jag är nöjd med mitt upplägg. Jag undviker bröd/pasta/potatis/ris samt annat med mycket kolhydrater/socker. Men jag är inte så hård som när jag åt LCHF.

Igår innan jag och Melinda skulle träna bodypump så åt jag pasta till min kyckling så att jag skulle orka :)

Men det har gett resultat trots att jag inte är stenhård och sen den 30/12 har jag gått ner 2,1 kg. Trots att nyår kom emellan :) Jag satte ett högt mål och vill till nästa torsdag ha gått ner sammanlagt 3,2 kg. Så 1,2 kg kvar och jag ska kämpa för att klara det. Men det är inte helt lätt, jag är trött, dels för att jag helt enkelt inte äter kolhydrater men också pga Miltons sömn och annat som stressar.

Men skam den som ger sig :) Vill gärna nå mitt mål för nästa torsdag åker jag och Mille till Skåne och visst skulle det vara gott att ha nått sitt första delmål?! :D

Det har varit en bra kväll. God middag, trevligt sällskap av Milton och jag har både fått fixa i ordning hemma och slappat i soffan. Milton har bara vaknat en gång och nu ska jag lägga mig :) Godnatt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0