Bra köp ;)

När sonen vaknar tidigare än mamman önskar kommer paddan in i bilden! ;)

Jag ska inte säga att det var ett impulsköp, den där iPaden, men det gick ganska snabbt från att vi bestämt oss att köpa en till vi hade en i handen. Har haft det i åtanke innan men avvaktat. Men när vi var på Brännö förra helgen så såg vi att en sådan kommer vi ha bra användning av.

Sen var ju frågan vilken man skulle ha. Finns ju både olika märken och olika modeller. Ipad var givet då vi har Apple-TV. 3G ville vi ha för att kunna använda sjökort i den. Så vi hamnade till slut på en iPad 4 med retinaskärm. Om man nu ska lägga flera tusen på en pryl så kan man lika gärna lägga till lite och få det nyaste. Typ som att man inte längre köper en iPhone 3.

Vi är i alla fall hittills jättenöjda med köpet och Milton har redan sett ut sina favoritappar. Det värsta var i förrgår när jag inte klarade någonting och han bara lirkade fram sina två fingrar och visade :O när han är 3 bast kommer vi säkert gå och be honom om hjälp med teknikprylar. Han lär ju sig sig allt i raketfart och manövrerar sig redan lätt mellan apparna.

Men nu får väl den här mamman asa sig ur sängen och få lite gjort här. Igår diskade jag allt som diskas kan, rätt mycket är packat och alla sängkläder bytta! Idag blir det att packa färdigt, tvätta undan så vi har plats i tvättkorgen när vi kommer hem, allmänt storstäda och rensa kyl/frys. Daniel sticker ut till båten när han vaknar och ska snickra, fylla vatten och diesel samt lägga ut allt vi storhandlade igår (kylvaror tar vi på måndag) och annan packning.

TANKEN är att lämna Björlanda kl 14 imorgon. Just nu ser det inte ljust ut, men om jag hade orkat palla mig ur sängen kicka igång dagen så hade läget sett bättre ut :P

Jag lämnar Milton här :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0