Invigning av seglarställ!

Idag fick vi för första gången under denna semestern ta på seglarställen! 20 dagar in på semestern alltså. Som vi har längtat ;)
Jag köpte ju ny seglarjacka i våras men har faktiskt använt den på jobb regniga dagar. Mille däremot har inte fått använda sitt fina seglarställ än så det invigdes idag! Tur att det troligtvis passar nästa sommar med för det gav ju inte direkt valuta för pengarna i år ;)
Men vi tror att regnet uteblev just för att vi jagat bra kläder och regnskydd till vagnen. Lite komiskt är det att det var just de fyra dagar som Julia, som glömt regnbyxor, var här som det regnade :P Sånt är ödet!!

Julia hoppade av båten idag och timmen efter frågade Milton typ 4000 gånger var hon var.
Imorgon blir det sista natten för mig och Mille innan vi hoppar av, troligtvis i Lysekil, och drar oss ner till Skåne. Daniel seglar hem båten själv och kommer till Skåne på onsdag eller torsdag!
Vi gör såhär för att Milton blivit rädd för vågor och gungandet. Efter vår "fantastiske" tur in från Väderöarna i 15 sekundmeter, då Milton upprepade "vill inte gunga mer" så har han varit rädd. Han fick till och med panik i gungan på lekplatsen ju :( Så vi väljer att avsluta på topp så att båten är en positiv sak för honom! Plus att vi längtar till Skåne :)

Nu ligger vi i Kungshamn och har ätit på kinarestaurang. Killarna sover gott och jag lär. Somna direkt jag lägger huvudet på kudden!! Godnatt*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0