Onyttig dag

Idag har det varit en onyttig dag :P
Efter frukost blev det kulglass och till middag blev det pizza! Men jag kan trösta mig med att jag tränade en liten runda imorse!

Nu är det kväll här i Hunnebostrand där vi ligger för andra natten och jag kommer somna inom 5 min. Natten som var gav mig inte mycket sömn. Milton var vaken mellan 2-6 och ville inte alls sova. Kan tillägga att jag la mig 1.15 så enda gången jag sov var väl 6-9. Inatt vill jag sova mer!!

Imorgon går vi upp mot Hamburgsund och lägger oss i naturhamn i väntsn på stabilt väder för att gå ut till Väderöarna! Skulle gått idag men det blåste upp ordentligt. I förrgår gick vi från Svineviken via Lysekil och Bohus Malmön till Hasselösund och det var jobbig sjö. Jag mådde inte riktigt bra och Milton upprepade "Vill inte åka båt mer!" :( Så idag tog vi det säkra före det osäkra och stannade vid bryggan.

Avslutar med dagens retliga. Jag gick med tre påsar pant till affären och intalade mig själv under hela handlingen att inte glömma lämna fram pantkvittot. Hittade kvittot i min ficka för en stund sen :P Så nu måste jag gå upp till affären och antingen handla för eller lösa in de 62 kronorna :)

Vi på pizzerian!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0