Fuck bihålor

Så var vi där igen. Täppt näsa, smärta i panna och runt ögat, hemskt illamående och nackont. Ja, bihålsinflammation såklart! Jag förstår inte vad jag gjort för ont för att få detta återkommande. Hade ju tre "svåra bakteriella" bihålsinflammationer förra vintern då jag fick penicillin. 
Men denna gången har jag gett mig den på att mota fan i dörrn så jag slipper antibiotika. Har kört med kortisonnässpray sen första förkylningsdagen och vanlig nässpray vid behov. Har märkt att det ömmat i pannan men tagit alvedon och inte tänkt mer på det. Men idag vid frukosten ville jag hellre svimma än vara vaken. Ont ont ont och illamående. Hittade en karta Rinexin och tog det och en alvedon. Fick inte i mig nån mat. 
Då alla bihålsinflammationer börjat såhär bestämde jag mig för att åka upp till vårdcentralen, men just när jag klätt mig lättade trycket i huvudet. Jag tackar Gud för Rinexin just nu. 

Ringde 1177 för att rådfråga och jag ska öka på nässprayerna lite och fortsätta med rinexin. Får jag feber blir det läkare och penicillin troligtvis men det bästa är ju om detta funkar och då får jag beställa en tid på vårdcentralen nästa vecka för att få utskrivet mer rinexin, för detta lär väl tyvärr inte vara sista gången jag får detta denna höst och vinter :(

Kommentarer
Postat av: H

Hade en kollega med återkommande bihåleinflammationer. Det visade sig att hon hade trånga bihålor som dom var tvungna att vidga med operation. Så kanske värt att kolla?

2014-08-23 @ 14:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0