Kulturkalaset

Igår tog jag och Milton en heldag på stan, närmare bestämt på Kulturkalaset. En veckas festival varje år i Göteborgs centrum. 
Vi tog oss till Trädgårdsföreningen där det är barnfestival. Vi tittade på agility och barn som sprang i såna bollar på vatten men inte mycket mer. Det var mycket för äldre barn där. 

Vi gick till Gustav Adolfs Torg där alla mattält var. Milton ville bara ha pommes, jag tog nudlar med kyckling i röd curry :)

Just när vi ätit färdigt kom det en soldatmarsch :) trummor och flöjter. 



Milton tyckte det var häftigt!

Vi gick sen ner till 4-Gott och köpte lördagsgodis!

Nere vid Lilla Bommen var det parkour. Milton var fängslad! Det fanns en plint och madrass där alla barn fick testa på. Miltons första försök tog slut redan innan plinten. Han sprang mot den men våga sen inte. Vi satte oss och tittade på de andra och efter kanske 10 min sa han att han ville testa igen och då sprang han hela vägen och kastade sig ut på madrassen :D

När vi sen åkt bussen hem sprang Milton på gräsmattorna, hoppade på trottoarkanterna och från stenar, gjorde kullerbyttor i gräset och höll på ;) det kanske blir en parkourkille, vem vet?! 

Han hade väldigt mycket att berätta för sin pappa när vi kom hem iallafall :) och så gav han en godispåse inslagen i paket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0