Skogspromenad

Vädret till trots bestämde vi oss för att gå ut på skogspromenad idag! Det kom världens ösregn när vi satt i bilen på väg till Skändla, ett naturområde. 
Jag insåg snabbt att jag gjort ett felbeslut genom att åka med tyvärr. Jag fick så ont i bihålorna/huvudet så jag bara ville gråta och lägga mig i en buske, men jag försökte hålla lite god min för barnen. 
Men hur fint där än var så njöt jag tyvärr inte alls av varken naturen eller utflykten så vi ska försöka åka dit så snart vi får tid igen :)


Så fort Milton ser en nyponbuske stannar han och säger "såna äter pappa när han är sjuk!". Han minns att Daniel fick nyponsoppa vid nån förkylning och sen har det hängt i ;)


Jag älskar spångar!

Bäst klädd var Milton så han kunde hoppa i alla träsk och pölar! :)


När vi kom hem blev det slapp med tv-spel för de andra och kurering och lite jobb för mig. 
Taco till middag och när Daniel kom hem efter att ha lämnat Julia drog ett ordentligt oväder över oss och det har hållt på att blixtra och mullra i många timmar nu! 
Fantastisk himmel!


Milton vaknade av något för säkert två timmar sen och har ännu inte somnat om. Lite stressigt iom att jag ska få upp honom 6.30. Men nu har jag lagt mig breve honom och ska också sova så hoppas han somnar snart!
Godnatt!!

PS. Daniels tid igår blev 1.00.26! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0