Snart blöjfri

Under några veckor satte vi Milton på toa varje kväll och någon gång kom det kiss men ofta inte! Helt okej, huvudsaken är ju att man provar :)

När vi köpte blöjor sist, så att vi hade 9 paket hemma sa jag, med mixad allvarlig och skämtsam ton, att det nog var sista gången vi köpte blöjor. 
Kanske att jag hade rätt ändå :)

Den 1/2 bestämde jag för att gå lite längre för att se var gränsen gick. Så jag utmanade att jag (Milton fick vara med bäst han ville haha ;) skulle byta max två blöjor, resten skulle ske på toa! 
Och döm av min förvåning när det faktiskt gick, han kissade nästan varenda gång han blev satt på toa. En blöja tror jag vi bytte. Då var vi ändå iväg på skoj och åkte mycket buss och så. 
Redan dagen efter gick han i bara kalsonger några timmar :D i soffan fick han sitta på kisskydd. 
Varje gång han kissade på toan blev det ett klistermärke!

Sen har det rullat på. Det gick nästan för lätt. Han har blöja på dagis, på natten och när vi går ut, men övrig tid är det kalsonger och panikspringningar till toa ;) nu hatar han när det kommer kiss i blöjan. 

Klistermärkespappret är nu till för bajsbesök på toa. Annars skulle vi bli ruinerade ;)

En rolig sida av detta är ju att han blivit väldigt medveten. När jag lyfte upp honom ur vagnen på bussen och höll honom runt magen med ansiktet framåt utbrast han högt:
- Tryck inte på min mage mamma, då kommer det ju bajs i kalsongerna!!!

Hahaha!! :D

(Och ja, så långa meningar kommer det ur vår 2,5-åring numer. Galet vad det händer grejor!)

Så nu blir det till att köpa mer kalsonger. Han har några stycken men han väljer ju såklart de med mönster och figurer på framför de enfärgade så vi får hitta några roliga kalsonger :)

För Milton är det stort att ha sållat sig till kompisarna Ludvig och Vilgot som också kissar på toan ;)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0