17/7 Trinisla

Idag skulle det vara varmt och härligt enligt yr men vi vaknade av blåst och mörka moln. Vi ska inte klaga på årets väder överlag, vi har haft flera riktigt fina dagar, men vi börjar bli trötta på blåsandet. Vi är ju mer eller mindre utomhus all vaken tid så vinden märks direkt. 

Men vid lunchtid åkte vi bort till stranden med gummibåten. Tog med frukt och leksaker. 
Och det var faktiskt varmare i vattnet än vi kunde tro. Milton hoppade i sin haj och det var skoj länge. Skjutas iväg mellan mamma och pappa och snurras runt runt :DMen när solen lyser med sin frånvaro (höhö) får pappa assistera värmare efter bad!

Fit for fight igen, fiska krabbor! Det fanns inte så många men de höll på länge!

Jag tog en promenad till båten och hämtade manna/risifrutti och nya kläder till Milton eftersom han doppat hela tröjärmen i havet. 
Tänk vilken skillnad det är nu när Milton får äta allt. Det mesta hel- och halvfabrikatet innehåller någon form av mjölk. Och visst vet vi att det inte är bästa maten men som mellis eller snabblunch på båten blir det faktiskt en och annan pannkaka, mannafrutti eller köttbullar till honom :) det kompenserar vi hemma sen ;)

Det blev bollkastning och freesbee-lek, i solen som tittat fram, innan vi tog oss tillbaka till båten. Fyra timmar på stranden tror jag det blev. 
Om hans nya kläder var torra? Haha nä ni, han kom av sig själv och sprang rakt ut i vattnet med jogging på när han såg en krabba ;) tur vi har bokad tvättid i Hamburgsund imorgon, saltvatten torkar nämligen aldrig på kläder. 

Milton blev tokövertrött på några minuter och det var mer eller mindre under tvång som vi fick i honom lite yoghurt med jordgubbar. Tanken var att han skulle grilla med oss. Men sol och bad och lek gör sitt plus att han vägrade sova en stund på dagen. Så han däckade 17.30. 

Jag grillade fläskkarré och chorizo. Hade köpt entrecôte men när vi öppnade paketen höll jag på att spy av stanken. Köttet hade bäst-före-datum idag och borde ju kunna ätas men fyttirackarn :/ 

Kokt och grillad potatis, karré, chorizo, sallad och tzatziki. 

Nu är klockan 20.50 och jag ligger inne i förpiken hos en vaken lillkille. Han vaknade när vi åt och hans knopp trodde nog att det var en tupplur för han verkar pigg. Men att gå upp nu är inget förstaalternativ, då är han vaken halva natten. Shit pommfritt!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0