20/7 Brännö/Hamburgsund

(Nu ligger jag efter i bloggandet. Det är varmt och vi har fullt upp samt hänger med Daniels syrra med familj)

I söndags vaknade Milton vid 7.30 och jag kände inte för att han skulle väcka alla då så vi gick ut en liten runda. När vi kom in igen fick han sitta med paddan. Han blev rätt glad när vi fick hemnät och han kunde se lite Fåret Shaun :D

Efter god frukost i strålande sol fick vi båtskjuts till Styrsö där vi sen tog färjan till Saltholmen!

Om det var hett utomhus så var det vidrigt på spårvagnen! Undrar om Milton somnade av trötthet eller smällde av av värme?!

Vi åkte hem till lägenheten när vi ändå var i stan. Åt lite lunch av det vi kunde få fram i frysen :) duschade också. Våra växter hade nått oväntade höjder på balkongen! Våra växtskötare verkar ha nått hemligt knep!!

Framåt kvällen begav vi oss till Backaplan och köpte två pizzor från Flintston. Oj vad goa i parken i väntan på bussen!!Resan upp till Hamburgsund gick bra även om Milton stundtals var rätt ledsen. Han påverkas väldigt mycket av värmen!

Väl i Hamburgsund velade vi lite fram och tillbaka men sen fick vi veta av Daniels syrra att det fanns plats på Trinisla så jag sprang upp och handlade och typ 22.00 lämnade vi hamn. Lite spännande, skrämmande mörkt, men ändå mysigt!

Nästan framme efter ca 20 min. 

Vi fick en bra plats och då Milton fortfarande sov gick vi upp på klipporna och satt och tjötade med släkt och vänner!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0