22/7 Trinisla/Gluppö

Oups, en dag har visst fallit bort ser jag i arkivet. 
Så nu kommer inlägget för i förrgår. 

Vi insåg när vi gick och la oss i tisdags att kylen lagt av pga lågt batteri i båten. Inte bra alls. Vi har valt att detta året bara gå väldigt korta sträckor och stanna flera dagar på samma ställe så batteriet har inte fått en riktig chans att ladda helt mellan varven. 
Så vi bestämde att gå in till Hamburgsund för att ladda. Det var grymt varmt så när vi allihop (inkl Daniels syrra med familj) spelade fotboll på gräset sprang jag upp och köpte ett 8-pack med jordgubbsglasstrutar till alla. Den sista gav vi till gubben som körde runt och tömde sopor. Det kunde han vara värd. Fy för att jobba i denna hetta!
Vi tig gummibåten till stranden och badade och hade kul! Milton däckade på filten!

Vi ville inte ligga kvar i hamn pga kostnaden så vi chansade och gick ut till Gluppö. Mängder av båtar överallt. Utom just på vår favoritudde!! Det är inte klokt vilken tur man kan ha alltså! Många vågar nog inte chansa på att där är djupt nog. 

Bättre sent än aldrig, vi fick igång grillarna och vi åt kyckling och potatisgratäng. Kantarellmacka till förrätt!!Milton var nog vaken till 22.30. Väldigakobtraster. Sover han inte på dagen däckar han vid 18, men sover han en timme är han lätt vaken till 22. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0