23/7 Gluppö

Minst 30 grader varmt. Vad gör man? BADAR!!!
Nu har även badkrukorna kommit ur sitt skal ordentligt. Det är så hett så vi badar hela tiden känns det som!

Att jag inte kommit på förr att det är mycket roligare att bada med flytleksaker. Då slipper man ligga och sprattla och kippa efter andan hela tiden. 


Milton gottade sig på en luftmadrass!

Till middag blev det grillad lax med potatis (som fick koka nästan klart sen i i aluminiumform med smör och vitlök och på grillen en stund), fetaost, vitlöksbröd och majonäs. Efteråt åt vi räkor!Fin kille i fin solnedgång!

Milton har blivit så djup och verkligen utvecklat sitt ordförråd denna sommar. Till exempel gick han upp på däck och sa "åh vad vackert vatten" :)
Jag tycker att han har ett stort ordförråd för att vara tre år! Det är kul att prata med honom!
Sen är det ju väldigt sött med de ord som blir fel också. 
Musik är fortfarande sumik och bubbla blir blubba. Han säger vis istället för vår ex "det är vis båt!" och det svåra ordet mashmallow blir typ emassamallo ;)

Denna sommar har hans ordförråd utökats med mycket båtord såklart. Vi förenklar inte språket för honom utan det är lika bra att han hör rätt ord från början. Så nu använder han dagligen ord som sittbrunn, däck, fender och tamp. 
Och så vet han att krabbor måste ligga i vatten för att kunna andas. Det är han noga med att påtala för andra :)
Han säger "det är trångt här" när vi kommer till Hamburgsund eller Gluppö för då får han inte hjälpa till att styra båten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0