5/7 Ekenäs/Amundsholmen

Imorse var första morgonen vi, rent vädermässigt, hade kunnat äta frukost ute. Men innan vi insåg det hade Milton redan dukat så fint nere i båten så... :)

Efter en promenad med brädbygge....

...lossade vi och gav oss ut på spegelblankt hav! Milton hjälpte mig på däck!

När han hade pekat ut alla tusentals maneter började han bli, vad vi tror, sjösjuk. Visade tendenser även ut till Koster. Han somnade på en kudde uppe hos mig på däck!

Jag väckte honom när vi stannade till på Resö för att handla. Han gick med mig upp och fick en piggelin. Otroligt varmt och stekande idag. Han ville först inte äta den för den var för iskall ;)

På havet igen. Milton satte alla tvättklämmor på en tamp och räknade dem sedan :)


Vi la oss bredsida på Amundsholmen och tog jollen bort till stranden. Kallt i vattnet. Ingen av oss badade mer än upp till vaderna. 

Under tiden vi var på stranden blåste det upp rätt ordentligt och vi insåg att båten inte längre låg bra så vi fick flytta till andra sidan ön istället!
Daniel och Milton gick en promenad och fiskade sen krabbor. Eller krabba, bara en ville vara med på leken :P jag städade upp och förberedde för grillning. 

Idag blev det grillspett med chorizo, grillkorv och sparris, kokt och sen marinerad och grillad potatis samt tomat/rödlök/fetaost-sallad och gräddfil. Helt klart gott :)


Lillkillen gick rakt in i sängen efter maten men har tyvärr fått nån ordentlig hosta efter sig. Låter som krupp nästan. I flera dagar har han även sagt att det gör ont i magen och att han vill kräka. Vi funderar på att dra ner de största mjölkkällorna igen och se om han blir bättre. 

Stundtals fin kväll men i några omgångar har det kommit regn. Men vilken varm dag vi har haft! 


Kommentarer
Postat av: Hanna S

Så himla härlig semester ni har Hanna! Jag är grymt avundsjuk :) Vill också åka båt!

2014-07-05 @ 21:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0