6/7 Amundsholmen/Gluppö

(Då vi har så dålig mottagning just nu, och troligtvis fram till fredag, så publiceras detta inlägg, skrivet söndag, på måndag)

Vi vaknade till regn imorse så vi tog det lugnt. Efter frukost klarnade det upp så vi packade ihop och tuffade iväg. Jag och Milton satt mycket på däck och när vi inte gjorde det var tvättklämmorna återigen en favorit!

Mille var jättestolt över "blomman" som han själv kallade den! Han satte klämmor runt en plastmugg. Och sen i öronen, på rorkulten, kläderna...ja you name it :)

Vi tog oss till Grebbestad där det var som en bastu. Tycker ofta det är det där. Det blev storhandling av mat då vi planerar att ligga 4-5 dagar på Gluppö. 
Efter handling, lunch och dusch blev det en välbehövlig glass på bryggan!
Tyckte att vi fick till fina familjefoto :)

Mittenbilden ovan är från Gluppö när vi precis lagt till. Jag tog foton i panorama och det första jag tog blev helfestligt, se nedan!! :D 
Hur sjukt ser inte det ut då?!?!?!

Lillknodd som var övertrött fick, efter önskemål, köttbullar och potatismos och somnade snabbt därefter. Innan vi skulle gå upp och grilla på klippan sa jag till Daniel att jag skulle "störa" Milton lite. Läst att det kan förhindra/avbryta nattskräck innan det ens börjat. Men försent. Just när jag gick in till sängen satte han sig upp och oj vad han grät. Tårarna sprutade nästan. Men så är det plötsligt över. 
Innan vi hann äta hade han även gått igenom världens hosta. Vi är förkylda alla tre men Milton är verkligen vrålförkyld sen igår. Utan astmamedicinen vet jag inte vad vi skulle gjort. Tur att den hjälper för nu kan han sova gott!!

Vi fick äta till slut! Lyxade till det med entrecôte marinerad i rödvin och chili. Otroligt gott! Till det potatissallad, vitlöksbröd och sparris! Och så kvällssol/solnedgång på det. Bästa kvällen vädermässigt!

Hela tiden vi varit här har det bubblat i vattnet så mycket småfisk här är. När vi satt och åt hoppade plötsligt stora fiskar runt så Daniel hämtade fiskespöt!
Jag gick in och städade i båten. Imorgon kommer Julia så vi ska byta plats på lite kläder och så. 
Vår frukt- och grönsakshylla :)

Sist jag var ute hade Daniel fått två makrillar! Det är midnatt nu så mörkret har verkligen fallit!

Nu säger jag godnatt! Milton lär vara piggelin vid sex så bäst att försöka hänga på :) godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0