Nyköpt

Denna klickade vi hem ikväll...
Vi har tittat runt på tester och läst om olika bärstolar. Denna har fått väldigt bra betyg av många och vi har inte hittat några nackdelar. Det återstå att se i sommar vad vi tycker :) hoppas på leverans nästa vecka så vi hinner testa den innan semestern börjar!

Det är en Osprey Poco Plus. 
Vi har haft två olika de två somrarna Milton kunnat sitta i sån. Men vi har inte varit nöjda med komfort varken för vuxen eller barn plus att nu väger Milton mer än de 15 kg som de flesta stolar är rekommenderade för. I vår nya kan barnet väga 19 kg förutsatt att man inte har packning. Milton väger 16,5 kg. 

Varför vi behöver en bärstol? Jo för att dels funderar vi på att lämna barnvagnen hemma i sommar (alternativt ta med nån paraplysulky om vi hittar billigt) samt att även om vi haft vagn så är det inte möjligt att köra den på klippor. Och det är ju klippor vi kommer spendera mycket av vår tid :) och även om Milton både vill och är duktig på att gå så är det fysiskt omöjligt för hans små ben att gå så långa rundor som vi vill runt öar och så. Plus att vi ibland vill se det som träning och öka takten lite. 
Denna stol var bra för barnets huvud kommer ovanför den vuxnes axlar så hen kan se framåt, vilket inte har gått på våra gamla. Det blir roligare för Milton om han kan se framåt var vi går :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0