Onsdag i Skåne

Det går i ett här så ingen tid för bloggande. Men nu gick Daniel och la sig för han var så trött så jag sitter och lyssnar på fågelkvitter och följer skymningen. 

Igår köpte vi med oss lunch till Domsten ju. Det blev kamben, dallassallad, baguette, smör, salami och sparris! Gott :)

När Milton var färdig och väntade på oss hittade han en rolig kärra. På sommarstugans tomt är det en liten sluttning så han knuffade upp kärran, hoppade upp och satte sig och åkte ner ;) typ 30 gånger. 

Sen gick vi ner till vattnet och kastade sten. För kallt för att bada, var tog värmen vägen?
På andra sidan ser man Danmark :)

När vi var där på stranden såg vi norrut hur ett regnmoln närmade sig från Viken och ner i söder över Ven ösregnade det. Konstigt nog gick båda oväder mot oss. Men vi klarade oss från regn den stund vi var där :)

Däremot kom ett ösregn deluxe när vi var tillbaka i mamma och pappas hus. Till och med lite hagel. Kändes oerhört komiskt att stå och förbereda mat inför grillning ;)

Men så sprack det upp och solen kom till och med! Vi skulle grilla med grannar och det passade bäst med deras barn+kompisar att vi var hemma hos dem. Men iom att vi bjudit hem dem från början ville vi ju ta med maten :) 
Så det blev crustader med het räkröra till förrätt. Sen grillade vi fjärilskotletter, fläskkarré och pepparbiff och hade fransk potatissallad, grönsaker och sparris till. 
Till efterrätt hade de köpt glass och jordgubbar! Mycket trevlig kväll!! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0