Händelserik vecka

Vi är hemma från sjukhuset igen sen i måndagsnatt men veckan har gått i ett. Jag har inte haft tid till varken träning, blogg, sy etc och vi har knappt satt på teven. 
Milton blev alltså utskriven i måndags natt då avdelningen blev full och de tog beslutet att han inte behövde sista antibiotikadosen in i blodet utan vi skulle fortsätta ge hemma. 
Hans svullnad på halsen är kvar men har gått ner mycket!
I tisdags var vi i Flunsåsparken. Varje tisdag hela sommaren är där uppträdande och artister och så :) i tisdags Tommy Nilsson men det var bara Daniel som såg honom, jag gick hem tidigare med Mille. 
Vi satt på en filt och åt grillad kyckling och potatissallad :)

Vi var ute vid båten och tvättade sittbrunnen och vattentanken samt masten. Milton fick sitta i Daniels knä och styra bilen inne på hamnområdet :)

I torsdags var vi hos läkaren och hon tyckte att svullnaden på halsen var så pass svullen att hon ville ha koll så vi ska dit nästa vecka igen. De tog blodprover på honom, dels för att följa upp från sjukhuset men hon ville även kolla allergier. Han är väldigt slemmig i luftvägarna vår lille kille och har varit sen han föddes. Om det inte blir bättre under sommaren ville hon ha mer koll på det. Håll tummarna :)

Vi har bara haft Milton utomhus om det varit andra människor med för att förhindra smittor. Han ska inte behöva stå ut med mer just nu!

Det viktigaste hände i fredags men det kräver ett eget inlägg ;)

I lördags mastade vi på båten med hjälp av Milton och Julia. Det gick rätt bra trots några små hinder på vägen. Milton älskar att åka med båten men tycker inte om när vi ligger stilla vid bryggan. Då vill han hem. Hoppas han börjar acceptera att båten ligger still med för annars blir semestern lång ;) men å andra sidan gör vi roligare saker då än tvättar och städar i båten :P

Ser ni så fin badbryggan blev på?! :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0